Homestaging verkoopt Uw huis snel en juist geprijsd

Home staging Posted by admin on  di, mei 11th, 2021 @ 10:08:37 AM  281  0    

Homestaging verkoopt Uw huis snel en juist geprijsd

Homestaging is de marketingtechniek die maakt dat Uw huis vlugger verkoopt en aan de juiste prijs. Uw huis verkoopt tot 40% vlugger waardoor U het aan een hogere prijs kunt verkopen. Homestaging ontdoet Uw huis van de nog aanwezige levensstijl omdat die storend kan werken op de kandidaat-koper. Het potentieel van het huis komt beter tot uiting en de kandidaat-koper kan er zich perfect in inleven. Op het moment dat hij het huis bezoekt moet hij zich al een beeld kunnen vormen hoe hij het gaat gebruiken.

Homestaging maakt Uw huis verkoopsklaar

Homestaging is de techniek om een huis te presenteren voor de verkoop. Met een minimale investering bereik je een maximale return. Bedoeling is de woning zo snel mogelijk te verkopen en aan de juiste prijs.

Tips om Uw huis te verkopen

Hier volgen enkele tips om Uw woning verkoopsklaar te maken. We ontdoen het huis van zijn persoonlijke levensstijl en geven het een neutraal uitzicht. Zo maken we het verkoopsklaar.

Homestaging – De eerste indruk

Per kandidaat-koper heeft U maar 1 kans om over Uw woning een goede eerste indruk te maken. Besteed dus extra aandacht aan de voortuin, oprit en hall.

Zorg dat het gras gemaaid is en het onkruid gewied. Zet de auto netjes in de garage. Hang een bordje met “Welkom” aan de voordeur. Zorg voor mooi gelapte ramen. Ontdoe de hall van rondslingerende jassen en schoenen.

Homestaging – Opgeruimde kamers

Verwijder alle overbodige zaken uit de kamers. Opgeruimd geeft een goede indruk. Maak zoveel mogelijk zichtbaar van vloeren, kasten, dressoirs, enz … en houd de inhoud van laden en kasten beperkt. Zo schept U een indruk van meer ruimte of opbergplaats.

Doe kleine herstellingen zodat alles functioneert. Vervang kapotte lampen, plak losse tegels vast, vernieuw de laag siliconen rond het bad en de pompbak.

Homestaging – Schoonmaken

Een grondige schoonmaakbeurt van het huis zorgt dat er altijd goed voor gezorgd is. U kunt in elke kamer een aparte sfeer scheppen met een aangepaste geur. Bijvoorbeeld in de keuken de geur van versgemaakte koffie, in het toilet een frisse geur door een WC-verfrisser, In de hall een zoete geur van een geurkaars.

Homestaging – Final Check

Doe deze check een half uurtje voor de kandidaat-kopers komen. Controleer nog even of de bedden gedekt zijn en de WC-bril toegeklapt. Zorg dat er geen afwas meer in de keuken staat.