Bulgarije onroerend goed Investering

Vakantie vastgoed Posted by admin on  mer, Avr 20th, 2016 @ 8:21:11  189  0    

Bulgarije onroerend goed Investering

Bulgarije is een land dat de afgelopen jaren succesvol is geweest in het bereiken van een consistente economische groei. Ondanks de economische en politieke veranderingen die het heeft ondergaan, is het de bedoeling lid te worden van de Europese Unie, die in staat zal zijn de munt te stabiliseren en uitkijken naar een beter bevorderlijk klimaat voor economische groei. Deze reden zelf heeft ertoe geleid dat de buitenlandse directe investering de voorbije jaren exponentieel is gegroeid en de grens van $ 2 miljard in 2004 overschreed. Deze buitenlandse directe investering heeft het bruto binnenlands product overschreden, wat het heel duidelijk maakt dat bestemming Bulgarije opkomt en elke investering in onroerende goederen zouden alleen in de nabije toekomst en zeer waarschijnlijk waarderen dat dit op de lange termijn zou gebeuren.

De Bulgaarse vastgoedprijzen zijn het afgelopen jaar met maar liefst 25% gestegen, wat impliceert dat de huren ook in een opwaartse beweging verkeren. Grote beleggers en bedrijven uit de vakantiebranche investeren steeds meer, omdat de huuropbrengsten aanzienlijk zouden stijgen. Kleine beleggers maken nu al een snelle dollar van ongeveer 40-50% op het eigendom dat ze bezitten, door wederverkoop van complete / half-complete ontwikkelingen aan te bieden.

Om deze hausse verder te zetten, werkt de Bulgaarse regering aan een wetgeving om het bezit van buitenlanders door land en eigendommen in eigendom te houden. Deze stap wordt genomen met het oog op de trend van constructiekwaliteit en ontwikkeling en succes van pionier beleggers in het recente verleden.

In vergelijking met andere Europese landen zijn de ontwikkelingskosten in Bulgarije met betrekking tot arbeid, grond, belastingen, gebruik enz. Goedkoper. Als gevolg hiervan kon een ongeldige voorraad gecreëerd worden om prijzen en winsten te verhogen. Naarmate meer en meer multi-nationale bedrijven Bulgarije binnenkomen, ziet de banenmarkt er beter uit en ook de vraag naar huurwoningen en appartementen.

Het Bulgaarse proces voor het verwerven van onroerend goed is eenvoudig, omdat buitenlanders die onroerend goed in Bulgarije kopen niet zijn toegestaan ​​en aan het veranderen zijn.

What is MDB?

MDB is world's most popular Material Design framework for building responsive, mobile-first websites and apps.

MDB - trusted by 400 000 + developers & designers

MDB free download