The easiest way to set up your own dating site

Nu je begrijpt dat de datingindustrie in handen van miljardairs is, vraag je je misschien af hoe goed jij zelf het zou doen als eigenaar van een datingprogramma. Om een onafhankelijke app op te zetten is echter veel geld nodig en daarom zijn er voor kleine zelfstandigen een aantal andere oplossingen. De goedkoopste oplossing die nog een eigen website toelaat is wel de whitelabeloplossing.

Gratis whitelabels

Het Internet biedt een aantal gratis dating whitelabels. Een van de populairste van Europese origine is Dating Factory. Dating Factyory werd opgezet Apr 02, 2009 als affliate programma door een groepje ontevreden geaffilieerden van andere datingprogramma’s. Deze oprichters vonden dat ze als geaffilieerde onderbetaald waren en hun ideaal voor hun eigen nieuwe affiliate programma was de winsten voor de geaffilieerde maximaal te maken. Zijn ze hierin geslaagd na al die jaren? Ze betalen gewoon iets beter dan hun Britse concurrent, maar je moet ook bedenken dat het grootste deel van het werk voor de whitelabelprovider is en niet voor de geaffilieerde. Een whitelabel datingprogramma is namelijk niet veel meer dan een verregaand gespecialiseerd affiliate programma. De whitelabelprovider moet van de opbrengsten ook nog zijn personeel kunnen betalen. Daaronder zijn er technici die niet kunnen weggedacht worden van een goed functionerend whitelabel.

Commissie uitbetaald door Dating Factory

Onze white label datingservices werken op basis van het delen van inkomsten. Er wordt nooit een vooruitbetaling gevraagd voor het bouwen van uw website, noch zijn er andere verborgen kosten. Het bedrijfsmodel is er een waarbij gewerkt wordt op basis van het delen van inkomsten, gewoonlijk zal er een 50/50 verdeling zijn. Naast het whitelabel model kun je ook verdienen door topsites te promoten. Dan ben je meer een gewone geaffilieerde en de commissie is ook lager. De uitbetaling geschiedt op regelmatige basis.

DF affiliate

Voordelen van een whitelabel

– In een minimum van tijd kun je je eigen merk opzetten. Dit houdt in het kiezen van een domeinnaam en hem kopen (niet bij Dating Factory, wel gewoon bij een webhost volledig naar de keuze van de geaffilieerde), het uitkiezen van een niche en een template, het opladen van je logo.
– Dating Factory heeft meer dan 50 miljoen leden verspreid over heel de wereld die allemaal hebben opgetekend via een whitelabel website zoals jij er ook een kunt bouwen. Tienduizenden nieuwkomers tekenen dagelijks nog op voor een van de vele niches waaruit je kunt kiezen als je je eigen datingsite opzet. Leuk voor de klanten die je zelf aanbrengt dat er al zo een grote database voorhanden is en waaruit zij kunnen kiezen. Het aanbrengen van een nieuwe database met leden vraagt namelijk een enorme inspanning en geld en hier is dit voor jou al gedaan.
– Het white label is gebaseerd op een geavanceerde technologie. De ontwikkeling en het onderhoud ervan eist veel financiële en intellectuele middelen, om nog maar te zwijgen van de tijd. Dit wordt allemaal voor jou gedaan, zodat je website op volle toeren kan draaien.
– Krachtige strategieën om inkomsten te verhogen. Gebruik de nog niet-veroverde geografische gebieden en niches. We hebben x niches met elk een reeks sjablonen, 22 talen en waardevolle ervaring om u in een veranderende wereldmarkt te leiden.
– U kunt de sjablonen helemaal aanpassen naar eigen smaak. Zoals: je eigen foto zelfgemaakte of gekochte foto’s opladen en via css aanpassingen aanbrengen.
– Diepgaande rapportage en analyse. Statistieken en transparante cijfers zijn volgen ons de sleutel tot een betrouwbaar partnerschap. U kunt alles vinden op onze statistieken en met wat moeite moet U al het verkeer op Uw site kunnen begrijpen en na een tijdje zelfs voorspelen.
– Veeltalige support om je terug op weg te helpen als je vastzit.

DF affiliate

De niches

Adult React

General Adult React

Adult Responsive

General Adult responsive

Casual responsive

General casual responsive

Adult

Adult
General adult
Trans
Alt
SugarDaddy
BBW/BHM adult
Swingers & Threesomes
Nudist dating
Anal lovers

Gay Adult

Gay adult for men

Dating

General dating
Senior dating
Single parents
Disabled dating
Uniform
Christian dating
BBW/BHM dating
Vegetarian dating
Dating and sports
Divorced singles
Professional singles
Asian dating
Black dating
AIDS/HIV/STD dating
Indian matrimonial
Pet lovers dating
Geek dating
Interracial dating
Hispanic dating

Casual

General casual
Cougar dating
Extramarital affairs

Free

General free

Gay Dating

Gay dating for men
Lesbian dating

DF affiliate

Aan de slag!

Een White Label-oplossing bespaart je tijd en geld waardoor je je des te beter op je kerncompetentie kan concentreren: het genereren van datingverkeer. Een eigen site opzetten gaat in 3 eenvoudige stappen:

1. Registreer
Houd je domein klaar en meld je aan met je basisgegevens.

2. Kies een niche
Kies welke niche dan ook maar waar je jezelf thuis in voelt.

3. Merk en lancering
Alle leden zijn echt. Het proces van betrouwbare conversie is geperfectioneerd, zonder gimmicks op korte termijn.

Maak je site perfect en werk hem regelmatig bij. Pas dan haal je de maximum uit je marketing.

The easiest way to set up your own dating site

admin

Blogger since 2004 or '05 and passionate about real estate since a long time.

Related Posts

Leave A Comment