UNEST Erasmus Studentenvastgoed vastgoedinvesteringen – Brussel

Invest Properties Posted by admin on  Sun, Aug 22nd, 2021 @ 1:28:12 PM  28  0    
UNEST Erasmus Studentenvastgoed vastgoedinvesteringen – Brussel

Stel je voor, je zoon gaat binnen 2 à 5 jaar studeren in het hoger onderwijs. Heb je daar al eens bij stilgestaan? Op kot gaan kan een zo radicale schreef door de rekening van veel ouders brengen dat een aantal toekomstige hoogstudenten de beslissing neemt het over een andere boeg te gooien. Hopelijk behoort U dan niet tot de sociale klassen want dan gaan ze U erop wijzen dat elke afgestudeerde humaniorastudent zijn kans moet krijgen. Zij het niet om dat eeuwige diploma dan toch moet hij volgens een aantal sociale assistenten zijn kans gekregen hebben op kot te gaan. Loopt het mis als hij student weet dan dat hij zijn kot in ieder geval verdiend heeft.

Of ze er bij UNEST Erasmus mee gediend zullen zijn dat een zeker percentage van de zo beloftevolle studenten blijft rondhangen na hun mislukking in het hoger onderwijs mag joost weten. In de eerste plaats zult U te maken krijgen met mensen zoals Uzlef in het beste geval. Mensen die geïnvesteerd hebben in één tot meerdere studentenkoten.

In hartje Brussel met 10 campussen op minder dan 3 km
Met in UNEST Erasmus te investeren helpt U het tekort van 9000 studenkamers in Brussel op te vangen. Voor huurders en het onderhoud van het gebouw zorgen wij. Zo kunt U maximaal genieten van Uw investering. De studentenkamers zijn modern ingericht met eigen kitchenette en badkamer. U kiest de huurprijs waaraan U Uw kot verhuurt zelf.
Benieuwd wat het U kan opbrengen? Kijk vlug binnenin en voer een simulatie uit met de daar aanwezige tool!

Prijzen vanaf
115.000
(excl. BTW)
Meer info

 

What is MDB?

MDB is world's most popular Material Design framework for building responsive, mobile-first websites and apps.

MDB - trusted by 400 000 + developers & designers

MDB free download
en English
X